Edycja Facebook Look Back wideo udostępniania spożywcze

A+ A-

Facebook obchodził swoje 10-lecie z ciekawą cechę; Look Back wideo, który ułatwia użytkownikom zebrać wszystkie swoje ważne wspomnienia związane w życiu rachunku od kiedy dołączył i prezentuje je w tandetny. Zależy od tego, jak długo użytkownik został na Facebooku i ile użytkownik udostępnił funkcja ta ułatwia zobaczyć film, zbiór fotografii lub dziękuję karty. Stało się wielkie pamiętnych cechą kochany przez wszystkich. Skupia ona wszystkie skrawki; zdjęcia, aktualizacje statusu, życiowe przed wszystkim, którzy związanego z ich portal społecznościowy w postaci wypełnionej wideo.

Ale niektórzy ludzie nie byli zadowoleni z Facebooka automatycznego wyboru algorytmów, które kompiluje spojrzeć wstecz wideo, ponieważ został ściągam trochę nieatrakcyjne i krępujące obrazu, zmiana statusu lub szczegółów dotyczących tych wspomnień, które chcą zapomnieć, wiele z nich zostało narzekali ich filmów ,

Wiele osób również protestowali, że funkcja Look Back Wideo ściągam też te obrazy i posty, które zrobili to prywatne. Niektórzy użytkownicy narzekali, że Facebook Look Back wideo rejestruje popularnych wydarzeń życiowych po 2009 roku, a pomija kilka pierwszych lat dla użytkowników, którzy dołączyli w latach 2005 - 2006.

Aby rozwiązać takie problemy, Facebook szybko odpowiedział, dostarczając użytkownikowi siłownia edytować swoje spojrzeć wstecz wideo. W tym artykule, użytkownik będzie poznać, że jak edytować swoich Facebook spojrzeć wstecz wideo.

Montaż Sposób spojrzeć wstecz graficznej

Po pierwsze, przejdź do adresu URL: "https://www.facebook.com/lookback" i po prostu zalogować się na Facebooku, jeśli użytkownik nie ma jeszcze zalogować, aby otworzyć stronę wideo spojrzeć wstecz. Teraz na otwartym interfejsem Look Back stronę filmu, patrz przycisk "Edytuj" po prostu w prawym górnym rogu okna spojrzeć wstecz, tuż obok zielonego koloru "Udostępnij swój film" przycisk.


Gdy użytkownik kliknie na "Edytuj", to przenosi użytkownika do następnej strony pokazanej na poniższym rysunku. podgląd Facebook Look Back Film pokazuje zmiany wprowadzone przez tę funkcję.


Na stronie "Edycja" na spojrzenie wstecz filmy dostarcza interesujących właściwości, takich jak; Najbardziej podobał Słupy, Twoje pierwsze chwile, Zdjęcie Kraty i przesłanych zdjęć, wybrać odpowiedni obiekt do dzielenia się zdjęciami. Gdy użytkownik zrobił to kliknij zielony "Udostępnij swój film" przycisk w górnej części strony.

Własności Cechą spojrzeć wstecz

Posty najbardziej podobał

Pozwala to użytkownikom wybrać 4 postów / status z ich Facebook Timeline na przestrzeni lat. Domyślnie w tym rozdziale 4 posty zostały już wybrane, należy wybrać te właściwe do akcji.

Twoje pierwsze chwile

Ułatwia wybrać maksymalnie 3 zdjęcia. Domyślnie wybiera 3 zdjęcia, czy użytkownik chce dodać nowe zdjęcie, a następnie odznacz zdjęcie, aby dodać nowe. Przycisk Odznacz znajduje się w prawym dolnym rogu każdego zdjęcia.

Zdjęcie Siatki

Pozwala to użytkownikom wybrać 38 zdjęć, wszystkie zdjęcia należą współdzielonych lub oznaczone przez zastosowań samodzielnie lub za swoich przyjaciół. Tak, wybrać odpowiednie zdjęcia wśród nich, odznacz te zdjęcia, które użytkownik nie chce udostępnić.

Przesyłane zdjęcia

To pokazuje te zdjęcia, które zostały wybrane i zamieszczone użytkownika. Ułatwia to użytkownikowi odbiór górę do 9 zdjęć z ich biblioteki obrazów. Jeśli użytkownik nie znaleźć dowolne zdjęcie, aby udostępnić, po prostu wrócić do konta i przesłać zdjęcia ponownie wrócić do "spojrzeć wstecz stronie", zaznacz te zdjęcia, które użytkownik chce udostępnić.


Po wybraniu zdjęć do udostępnienia, przewiń w górę, aby zobaczyć przycisk "Zapisz zmiany" w prawym górnym rogu okna spojrzeć wstecz, kliknij na przycisk "Zapisz zmiany". Gdy przycisk "Zapisz zmiany" użytkownik kliknął, wyświetla nowe okno dialogowe, aby udostępnić użytkownikowi nowo wyprodukowanych Facebook spojrzeć wstecz wideo z przyjaciółmi.

Wniosek

Teraz użytkownicy mogą dodawać wiele osób na swojej liście przyjaciół dzieląc się z dumą spojrzeć wstecz wideo. Przypomina użytkownikom wszystkie pamiętne spożywczych i przyjaciela, który zapomnieli po dodaniu.

Ads

Dzielić