Jak ukryć swój facebook statusowe Postaci pewnych ludzi i Przyjaciele

Dziś niemal każdy naród jest przyzwyczajony do Facebooka i każdy lubi aktualizacji statusu i dzielenie się nowych rzeczy na Facebooku. Ale wiele razy nie chcemy podzielić się aktualizacje statusu wszystkich naszych przyjaciół. Jeśli twoi krewni i inne osoby są dodawane z wami na Facebooku, może zdarzyć się wiele razy, że boisz się podzielić ze względu na stan publicznie swoich członków rodziny, krewnych lub innych znajomych. Albo stan to tylko dla niektórych szczególnych przyjaciół. Więc chłopaki, dziś jestem nowym Facebooku sztuczki dla Ciebie. Z tej sztuczki, można ukryć swój status na Facebooku

A+ A-

Dziś niemal każdy naród ma przyzwyczajają się do Facebook i każdy lubi aktualizacji statusu i dzielenie się nowych rzeczy na Facebooku. Ale wiele razy nie chcemy podzielić się aktualizacje statusu wszystkich naszych przyjaciół. Jeśli twoi krewni i inne osoby są dodawane z wami na Facebooku, może zdarzyć się wiele razy, że boisz się podzielić ze względu na stan publicznie swoich członków rodziny, krewnych lub innych znajomych. Albo stan to tylko dla niektórych szczególnych przyjaciół. Więc chłopaki, dziś jestem nowym Facebooku sztuczki dla Ciebie. Z tej sztuczki, można ukryć swój status na Facebooku z pewnych ludzi i przyjaciół.

Czytaj także: Jak ukryć listy znajomych z Facebooka profilu

Zrobiłem krok po kroku, aby dowiedzieć się, jak ukryć swój status na Facebooku z pewnych ludzi i przyjaciół. Ta sztuczka może być bardzo pomocne dla Ciebie. Więc spojrzeć na następujących krokach -

  • Przede wszystkim, napisać swój status lub jeśli Piszesz zdjęcie, prześlij zdjęcie. Jednak przed wysłaniem go do publicznej wiadomości, kliknij na przycisku rozwijanym tuż po lewej stronie przycisku Poczty.
Kliknij przycisk publiczny w FB Statusu
Kliknij przycisk publiczny w FB Statusu
  • Teraz z menu rozwijanego wybierz Niestandardowy.
Wybierz Ustawienia niestandardowe dla Facebooku statusu
Wybierz Ustawienia niestandardowe dla Facebook
  • Tutaj w oknie pop-up, wystarczy dodać nazwiska przyjaciół lub innych osób, które nie chcą dzielić swój post z nimi. Dlatego status będzie ukryty z wybranych osób.
Custom prywatności Na FB Statusu
Custom prywatności Na FB Statusu

To wszystko chłopaki! Na koniec kliknij Zapisz zmiany, aby dokonać zmian. Wybrane ludzie nie będą widzieć Twój post nic więcej. Potem można po prostu zmienić ten zwyczaj prywatności w dowolnym czasie poprzez usunięcie lub zmianę nazwy ludzi.